Kokousmatka Ahvenanmaalle
alk. 115 €/hlö

Onko teitä isompi porukka?

Ahvenanmaa on suosittu luokkaretki ja ryhmämatkakohde, ja
täällä järjestetään myös urheiluseurojen turnauksia. 

Kysy lisää: 
info@alandhotels.fi 
 tai  Hotelli Pommern p. 018 15 555

Ahvenanmaalla kokous tai kick-off on elämys!

Kääri samaan pakettiin bisnes & tunnelma! Kick-off, seminaari tai TYKY-päivä – tee kokousmatkasta merellinen elämys! PAKETTIIN KUULUU KAIKKI: laivamatkat, majoitus hotelli Pommernissa****, kokoustilat ja ateriat.

Miniloma

Raikas kokous- ja
virkistysmatka!

Yhdistä matkaan asiaohjelma ja virkistäytyminen merituulessa Ahvenanmaalla. Upea, skandinaavisesti sisustettu hotelli Pommern tarjoaa uniikit puitteet kokoukseen sekä illanviettoon ja herkutteluun.

Merellisiä seikkailuja ja ripaus luksusta!

Merellistä matkaa!

Astu aamulla laivaan Turun satamassa. Matka-ajan voi käyttää kokoukseen tai vaikka shoppailuun! Laiva saapuu Maarianhaminaan iltapäivällä. Majoitut hotelli Pommernissa aivan Maarianhaminan sydämessä. Paluumatkalle lähdet seuraavana iltapäivänä, ja laiva on Turussa illalla.

Herkuttele porukalla!

Ahvenanmaa tunnetaan laadukkaista, kestävästi tuotetuista elintarvikkeistaan. Myös Pommernin oma Kvarter5-ravintola loihtii herkkuja paikallisista raaka-aineista. Aulan viinibaarissa tai kirjastossa voit nauttia myös paikallisen panimon tuotteita.

Paikallista pöytään

Mitäs tehtäisiin?

Tyrskyävä meri ei häiritse yöunia tyylikkäässä hotelli Pommernissa ja energiaa jää myös oheisohjelmalle. Ahvenanmaalla kaikki on lähellä, joten voit yhdistää reissuun vaikka vierailun Stallhagenin panimolla tai merellisen retken. Ota yhteyttä – me autamme sinua tekemään reissusta elämyksen!

TARJOUSPYYNTÖ KOKOUSMATKASTA

KALASTUS

RETKEILY

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

TEE TARJOUSPYYNTÖ TÄSTÄ TAI SOITA 018 15 555.
Hintaan kuuluu laivamatkat, majoitus hotelli Pommernissa****, kokoustilat ja ateriat.

Fix the following errors:
Hide