Luokkaretkelle Ahvenanmaalle
alk. 65 €/hlö!

TERVETULOA
rennolle reissulle
AHVENANMAALLE!

Me Ålandhotelsissa autamme 
kaikissa järjestelyissä!

Åååååå, miten paljon merellistä nähtävää ja koettavaa!

Pakettiin kuuluu kaikki: laivamatkat, hotellimajoitus, aamiainen ja illallinen. 


Tekemistä riittää!

Ahvenanmaalla kaikki on lähellä ja pyöräillenkin ehtii nähdä  vaikka mitä! Tutustu upeaan merenkulkumuseoon ja museolaiva Pommerniin tai maista Ahvenanmaan pannukakkua Kastelholman linnan muurien katveessa. Merikorttelissa riittää katseltavaa ja ihasteltavaa, Smart Parkissa aktiviteetit myös opettavat ja kukapa ei pulikoisi Mariebadin kylpylässä!

Jo risteily on osa seikkailua! Luokkaretkipakettiin kuuluvat laivamatkat Turusta Maarianhaminaan ja takaisin. Astu laivaan aamulla Turussa ja saavutte Maarianhaminaan iltapäivällä. Paluumatkalle lähdetään iltapäivällä ja Turkuun tullaan illalla.

Merellistä matkaa laivalla ja perillä!

Tankkaus on tärkeää! Ahvenanmaa tunnetaan laadukkaista, kestävästi tuotetuista elintarvikkeistaan ja tietysti tarjoamme niitä ensimmäisenä aamulla ja päivän päätteeksi maittavalla illallisella! PS. Meillä on kuulemma Ahvenanmaan parhaat pizzat :)

Herkuttele porukalla!

Meillä laineet eivät heiluta vuodetta, vaan heräät virkeänä aamuun! Luokkaretkeläisten suosimat hotellimme ovat kätevästi kävelymatkan päässä satamasta: Adlon sijaitsee aivan sataman tuntumassa ja Savoy Maarianhaminan keskustassa.

Hotellimajoitus kruunaa reissun

PYYDÄ TARJOUS
LÄHETÄ

PYYDÄ TARJOUS TÄSTÄ TAI SOITA 018 15 555.
Pakettiin kuuluu kaikki: laivamatkat, hotellimajoitus, aamiainen ja illallinen. 

OTA YHTEYTTÄ
Fix the following errors:
Hide