urheiluseurat Ahvenanmaalle
alk. 49 €/hlö!

TERVETULOA
AHVENANMAALLE!

Me Ålandhotelsissa autamme 
kaikissa järjestelyissä!

Åååååå, miten paljon merellistä nähtävää ja koettavaa!

Turnaus- tai pelireissu? Harjoitusleiri? Tervetuloa, tehdään reissustanne kaikkien aikojen pelimatka – autamme mielellämme kaikissa järjestelyissä! Pakettiin kuuluu kaikki: laivamatkat, hotellimajoitus, aamiainen ja illallinen. 

Maailmanluokan harjoituspaikat!

Jalkapallokenttiä luonnon- ja tekonurmella sekä täysikokoinen sisähalli tekonurmella. Uima-, jääkiekko-, tennis-, curling-, keila- ja salibandyhalleja – monet kävelymatkan päässä hotelleistamme! Paikalliset urheiluseurat järjestävät vuosittain turnauksia, mm. Jalkapalloturnaukset 2019Harjoitusleiri jalkapalloUintileiri ja Curling.  Järjestämme puolestasi matkan, majoituksen, treeniajat, ilmoittautumisen, vastustajan otteluun sekä oheistoimintaa!

Ahvenanmaalla kaikki on lähellä! Voit helposti yhdistää reissuun muutakin hauskaa tekemistä – tutustu upeaan merenkulkumuseoon ja museolaiva Pommerniin tai nauti Ahvenanmaan pannukakkua Kastelholman linnan muurien katveessa. Merikorttelissa riittää katseltavaa ja ihasteltavaa, ja Smart Parkissa rutistetaan viimeisetkin energiat hymyhuulilla vaikka Segwaylla ajellen. 

Tehdään yhdessä reissusta elämys!

Reissuun kuuluvat laivamatkat Turusta Maarianhaminaan ja takaisin valitsemallasi laivayhtiöllä. Kun astutte laivaan aamulla Turun satamassa, saavutte Maarianhaminaan jo iltapäivällä ja energiaa riittää vielä illan peleihin tai treeneihinkin!

Merellistä matkaa laivalla ja perillä!

Meillä laineet eivät heiluta vuodetta, vaan heräät virkeänä aamuun! Urheilijoiden suosimat hotellimme ovat kätevästi kävelymatkan päässä satamasta: Adlon sijaitsee aivan sataman tuntumassa ja Savoy Maarianhaminan keskustassa.

Tankkaus on tärkeää – majoitukseen kuuluu myös aamiainen ja illallinen. PS. Meillä on kuulemma Ahvenanmaan parhaat pizzat :)

Hotellimajoitus kruunaa reissun

PYYDÄ TARJOUS
LÄHETÄ

PYYDÄ TARJOUS TÄSTÄ TAI SOITA 018 15 555.
Pakettiin kuuluu kaikki: laivamatkat, hotellimajoitus, aamiainen ja illallinen. 

OTA YHTEYTTÄ
Fix the following errors:
Hide